fill in the blanks with verbs exercise



fill in the blanks with verbs exercise

Click the right verb


1. He......to learn Computer in next summer.
hope
hopes
hoping

2. Manoj...... tired.
looking
look
looks

3. Nobody .....that he is innocent.
believes
believe
believed

4. As I.....my eyes, I.....a strange sight.
opened,saw
open,saw
open,seen

5. The door was already ..... when I got here.
broke
break
broken

6. They -------------------- happy.
seem
seems
seeming

7. Penguins.....different from other birds because they are.....to life in the water.
is,adapted
adapted,adapted
are,adapted

8. When I was young I wanted to ...... a vet.
be
is
am

9. The sparrow ...... away happily after eating the mango..
flies
flew
is flying

10. My Sister ......busy cooking for the guests who are arriving in the evening.
has
was
has been

Number of score out of 10 = Score in percentage =

answer of this questions:-

1. He......to learn Computer in next summer. Ans= hopes

2. Manoj...... tired. Ans= looks

3. Nobody .....that he is innocent. Ans= believes

4. As I.....my eyes, I.....a strange sight. Ans= opened,saw

5. The door was already ..... when I got here. Ans= Broken

6. They -------------------- happy. Ans= seem

7. Penguins.....different from other birds because they are.....to life in the water. Ans= are,adapted

8. When I was young I wanted to ...... a vet. Ans= be

9. The sparrow ...... away happily after eating the mango. Ans= flew

10. Sister ......busy cooking for the guests who are arriving in the evening. Ans= has been

5 comments:

  1. Good work bro 👍
    Keep it up.
    All questions right10/10

    ReplyDelete
  2. Pretty good post. I have just stumbled upon your blog and enjoyed reading your blog posts very much. I am looking for new posts to get more precious info. Big thanks for the useful info. best seats for spin bikes

    ReplyDelete