Questions Based on verb



Questions Based on verb

Question Based on English


1. He -------------------- it.
don't like
doesn't like
doesn't likes

2. They -------------------- here very often.
don't come
doesn't come
doesn't comes

3. John and Mary -------------------- twice a week.
come
comes
coming

4. I -------------------- mind at all.
not
isn't
don't

5. It -------------------- sense.
don't make
doesn't makes
doesn't make

6. They -------------------- happy.
seem
seems
seeming

7. You -------------------- to do it.
don't have
doesn't have
doesn't has

8. She -------------------- a brother.
doesn't has
don't has
doesn't have

9. The journey -------------------- an hour.
take
takes
taking

10. I -------------------- it now.
want
wants
wanting

Number of score out of 10 = Score in percentage =

answer of this quiz is :-

1. He -------------------- it. Ans= doesn't like

2. They -------------------- here very often. Ans= don't come

3. John and Mary -------------------- twice a week. Ans= come

4. I -------------------- mind at all. Ans= don't

5. It -------------------- sense. Ans= doesn't make

6. They -------------------- happy. Ans= seem

7. You -------------------- to do it. Ans= don't have

8. She -------------------- a brother. Ans= doesn't have

9. The journey -------------------- an hour. Ans= takes

10. I -------------------- it now. Ans= want

No comments:

Post a Comment