Click The Adverb





Click The Adverb


1. He walks slowly.
walks
slowly
none



2. flintoff runs fast.
runs
fast
flintoff


3. She is very good.
very
good
she


4. mariya is extremely beautiful.
extremely
mariya
is


5. Shakespear wrote very carefully.
very
carefully
both


6. I saw him yesterday.
saw
yesterday
him

7. martin comes here daily.
daily
martin
here


8. bicky was sitting there.
was
there
sitting


9. I lived here.
i
lived
here


10. He looked up.
he
looked
up

Number of score out of 10 = Score in percentage =

Answers= 1=slowly, 2=fast, 3=very, 4=extremely, 5=both, 6=yesterday, 7=daily, 8=there, 9=here, 10=up

Choose Adverb


Questions And Answers

1. Danil goes to church.
church
Danil
goes


2. Satyaprakash bolt runs fast.
bolt
fast
runs


3. I take dinner daily 8 P.M.
8 P.M
dinner
take


4. Tom go to school daily.
go to
daily
Tom


5. I wakeup early in the morning.
early
morning
in


6. I did this task very quick.
task
very
quick


7. I live in london.
london
live
in


8. We live in amazon Forest.
Amazon
Forest
live


9. I go to walk in the evening.
go
walk
evening


10. I play cricket in the ground.
cricket
ground
play

Number of score out of 10 = Score in percentage =

Answer's= 1=Church, 2=fast, 3=8pm, 4=daily, 5=morning, 6=quick, 7=london, 8=forest, 9=evening, 10=ground

Identify The Pronoun




Questions And Answers Question Based on Pronoun

1. I have a book.
i
book
have


2.Latina Give Me a Rose.
rose
me
a


3. we are poor student.
student
poor
we


4. jenny helps us.
jenny
us
helps


5. you are so beautiful.
you
so
beautiful


6. He is a Noughty boy.
a
he
boy

7. This book is mine.
mine
book
this


8. These pens are ours.
these
are
ours


9. She is cute heroine.
heroine
cute
she


10. I love my parents.
i
my
both

Number of score out of 10 = Score in percentage =



Click The Adjective

Click The Adjective


1. Warner is a brilliant Cricketer.
brilliant
cricketer
none



2. Angelina is a beautiful heroine.
Is
beautiful
heroine


3. Obama is a honest person.
honest
person
none


4. john is a laborious student.
laborious
student
none


5. I have a BMW Car.
BMW
Car
none


6. I like red and black combination shoes.
red
black
both


7. Bill Gates is a ritcher and honest person.
honest
richer
both


8. strauss has a red ferrari.
strauss
red
ferrari


9. kitty has a big house.
kitty
big
house


10. Clarke is a oxford student.
oxford
Student
clarke

Number of score out of 10 = Score in percentage =

Answers= 1=brilliant, 2=beautiful, 3=honest, 4=laborious, 5=bmw, 6=both, 7=both, 8=red, 9=big, 10=oxford


Click The Right Noun


Click The Right Noun Question Based on Noun

Click The Right Noun


1. There is a book.
proper
common
none


2. Ram is intelligent boy.
common
proper
none


3. I have a car.
common
proper
nothing


4. boys are playing in the garden.
proper
common
a


5. I Like Amazon Forest .
proper
common
none


6. I love my America.
proper
common
none


7. kelly is my mother
.
proper
common
none


8. He need to school.
common
proper
nothing


9. I like sweets.
proper
common
none


10. Ganga is a river.
proper
common
none

Number of score out of 10 = Score in percentage =



Answer's 1 = "common", 2 ="proper", 3 ="common", 4 = "common", 5 = "proper", 6 = "proper", 7 = "proper", 8 = "proper", 9 = "common", 10 = "proper",

Question Based on Pronoun



Question Based on Pronoun Questions And Answers

1 She has a new car.
she
a
has


2 John love her.
john
love
her


3 She is very beauty.
she
very
beauty


4. jenny helps us.
jenny
us
helps


5. i Like Mango.
Mango
Like
i


6. He is a Noughty boy.
a
he
boy


7. Shweta loved him.
Shweta
Loved
Him


8. I like Cheese.
i
Cheese
none


9. She is cute heroine.
heroine
cute
she


10. I love my parents.
i
my
both

Number of score out of 10 = Score in percentage =

Answer's- 1=her, 2=she, 3=us, 4=i, 5=he, 6=him, 7=i, 8=she, 9=she, 10=both

The Article Exercise


Questions And Answers

1 ___ Nile is ___ longest river in world.

the,a
the,an
the,the


2 ___ Yamuna is famous river.
the
a
none


3 ____God Krishna is my heart and soul.
the
a
no article


4 ____ India is largest democracy of world.
the
an
none


5 I like _____ Rose.
the
a
no article


6 California is ___ important place for Hollywood.
a
the
none

7 Who invented ___ radio.
the
a
none


8. I like_____Cheese.
the
a
no article


9. We go to ____ affiltower.
the
an
no article


10. I Like____ playing game.
a
the
no article

Number of score out of 10 = Score in percentage =

Article Question For Beginner




1. I have___book.
a
an
none



2. He is___intelligent boy.
a
an
none


3. I have___ Umbrella.
a
an
nothing


4. He is___honest.
an
None
a


5. She Is ____ Australian..
a
an
none


6. My Brother Is___ Teacher.
a
an
none

7. He is eating___ Apple.
an
a
none


8. My Grandfather is___ principle.
an
a
nothing


9. I live in___ Village.
a
an
none


10. Have___ Coffee.
a
an
none

Number of score out of 10 = Score in percentage =

Questions Based on verb



Questions Based on verb

Question Based on English


1. He -------------------- it.
don't like
doesn't like
doesn't likes

2. They -------------------- here very often.
don't come
doesn't come
doesn't comes

3. John and Mary -------------------- twice a week.
come
comes
coming

4. I -------------------- mind at all.
not
isn't
don't

5. It -------------------- sense.
don't make
doesn't makes
doesn't make

6. They -------------------- happy.
seem
seems
seeming

7. You -------------------- to do it.
don't have
doesn't have
doesn't has

8. She -------------------- a brother.
doesn't has
don't has
doesn't have

9. The journey -------------------- an hour.
take
takes
taking

10. I -------------------- it now.
want
wants
wanting

Number of score out of 10 = Score in percentage =

answer of this quiz is :-

1. He -------------------- it. Ans= doesn't like

2. They -------------------- here very often. Ans= don't come

3. John and Mary -------------------- twice a week. Ans= come

4. I -------------------- mind at all. Ans= don't

5. It -------------------- sense. Ans= doesn't make

6. They -------------------- happy. Ans= seem

7. You -------------------- to do it. Ans= don't have

8. She -------------------- a brother. Ans= doesn't have

9. The journey -------------------- an hour. Ans= takes

10. I -------------------- it now. Ans= want